Wie zijn wij?

Eigenaar Panasj Utrecht


Mijn interesse in wat kinderen 'beweegt' en motiveert én mijn hockeyhart maken samen dat ik met superveel plezier werk aan dit fantatische hockeyconcept voor jonge kinderen. Uiteraard wordt dit ook gestimuleerd en ingegeven door mijn zoontjes die niets liever doen dan buitenspelen en sporten. Naast voortrekker van het Panasjteam in Utrecht, ben ik zelf ook nog actief als hockeyer. Niet meer zo veel als in mijn jonge jaren, maar ook als 'veteraan' ben ik in de wedstrijden nog even fanatiek:-). Verder sta ik natuurlijk heel graag langs de lijn bij mijn eigen hockeyende kinderen.

Panasj is in 2005 ontwikkeld in Den Haag en eind 2011 zijn wij in de regio Utrecht gestart. We geven inmiddels met een team van toptrainers les op meerdere locaties in Utrecht, Vleuterweide, Maarssen en Zeist. 

Bel of mail gerust als je vragen hebt of voor informatie, inschrijven kan natuurlijk ook!

Tot ziens bij de lessen of tijdens één van onze kampen!
Tim Schols 

 

Team van enthousiaste trainers
 

Een team van enthousiaste trainers en medewerkers verzorgt in de regio Utrecht, Maarssen en Zeist de lessen. Onze trainers hebben veel energie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zij hebben veelal pedagogische ervaring en een goed hockeyniveau. Vaak hebben zij een pedagogische opleiding gevolgd, zoals: Pabo, ALO, CIOS of Pedagogische Wetenschapen, of een aangrenzende studie als Fysiotherapie.
Panasj Utrecht en omgeving
Stationsweg 28
3603 EE Maarssen
Telefoonnummer: (06) 46 10 12 91 
Email: info@panasjutrecht.nl
Terug naar boven